Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
A labdarúgás történetében az egyik legdrágább válás lehet a francia válogatott Thierry Henryé, akinek házasságát hétfőn bontotta fel végleg a londoni központi bíróság.

A 27 éves Claire Merry, a Nicole néven is ismert manöken és Thierry Henry (30) négy éve kötött házasságot, Tea nevű lányuk két éve született. Válóperük már régebben tartott, június óta külön éltek.

Brit lapok szerint az ex-feleség a volt férj 25 millió fontra (9,43 milliárd forint) becsült vagyonának jelentős hányadát kapja meg. A párnak volt egy 6 millió fontért vásárolt luxusvillája London északi részén.

Forrás: EPA

Henry és felesége itt még vidáman pózoltak Chiracékkal

A különválást nem sokkal azelőtt jelentették be, hogy kitűnt: a csatár megválik az angol Arsenaltól, és ősztől az FC Barcelona színeiben, Spanyolországban folytatja pályafutását.

Az akkor Thierry Henry ügyvédei által kiadott közlemény szerint ügyfelüket "nagyon elszomorította házasságának felbomlása". Hozzáfűzték: "Thierry Henry folytatni kívánja pályáját és ugyanakkor a lehető legjobb kapcsolatot akarja fenntartani Claire-rel, Tea lányuk javára, akit nagyon szeret".

A labdarúgócsillag és a szép manöken egy reklámfilm forgatásán ismerkedett meg - úgy kezdődött, mint a moziban, és úgy is ért véget, legalábbis a feleség számára.

Mindent egy helyen az Eb-ről