Vágólapra másolva!
Egy olasz televíziós műsorban a városi rivális AC Milan mezében pózolt Mario Balotelli, az Internazionale játékosa. A csatár hetek óta rossz viszonyban van José Mourinhóval, akiről azt mondta, nem az ő érdeme volt a Chelsea elleni BL-továbbjutás.

Az olasz Striscia La Notizia című tévéműsorban a riporter egy, a nevével ellátott Milan-mezzel ajándékozta meg Mario Balotellit.

Az Inter fiatal csatára nem titkolja, hogy gyerekkorában a városi rivális piros-feketéknek szurkolt, sőt, a műsorban is elhangzó pletyka szerint megünnepelte, amikor a Milan egy pontra csökkentette hátrányát a bajnokságban vezető Interrel szemben. Balotelli előbb csak maga elé tartotta az ajándékba kapott mezt, később azonban fel is vette, és egy tükörben elégedetten szemlélte a látottakat.

Ügynöke szerint Balotelli még gyerek, aki nincs mindig tisztában tettei igazi súlyával, és reményét fejezte ki, hogy az Inter szurkolói nem fognak komolyan venni egy olyan műsort, mint a Striscia La Notizia.


Balotelli az utóbbi időben nincs jó viszonyban José Mourinhóval, az Inter vezetőedzőjével. A portugál tréner kihagyta őt a Chelsea elleni BL-meccsre Londonba utazó keretből, így nem lehetett részese az olasz csapat diadalának.

"Miért nem játszottam? Nem tudom, ne engem kérdezzen, ezt magasabb helyeken döntik el" - válaszolt a játékos a mellőzését firtató kérdésre. Balotelli nem bírta ki, hogy ne menjen neki Mourinhónak. Amikor a műsorvezető azt mondta, hogy a londoni diadal egyértelműen a portugál mester sikere volt, a csatár visszakérdezett: "Kinek a sikere? A Stamford Bridge-en a csapat nyert, nem pedig Mourinho."