Vágólapra másolva!
Újabb fejezet a Manchester City kontra John Terry ügyben: Craig Bellamy után most Carlos Tévez osztotta ki a sajtón keresztül a csapattársa barátnőjét elcsábító Chelsea-csapatkapitányt.

"Ha valaki azt csinálja Argentínában, amit Terry tett, már halott lenne" - mondta Carlos Tévez a Sun című angol lapnak, utalva arra, hogy Terry elcsábította csapattársa, Wayne Bridge barátnőjét. " Ahonnan én jövök, ott minimum elbúcsúzhat a lábaitól az, aki ilyesmire vetemedik" - tette hozzá az argentin támadó.

Tévez tagadta, hogy szombaton is Bridge miatt szólalkozott volna össze Terryvel a Chelsea elleni bajnokin, amelyet meglepetésre 4-2-re megnyert a Manchester City. "Nem emiatt vitatkoztunk. A mezemnél fogva próbált visszahúzni, én pedig nem nagyon szeretem az ilyesmit. Ezért voltam mérges."

Téveznek nem csak Terryvel van problémája a Chelsea-ből, hanem a német válogatott középpályásával, Michael Ballackkal is rendre összetűzésbe keveredik. "Ballackkal mindig is gondjaim voltak. De semmi személyes, ez csak a futballról szól. Ő nem bír engem, és én sem bírom őt." A csatár szerint a közöttük lévő ellenségeskedésének nyelvi korlátai is vannak. "Soha nem értem, amit a pályán mond nekem, de ez nem baj, mert ő sem érti, amit én mondok neki."

A szombati meccs után egy másik City-játékos, Craig Bellamy is üzent Terrynek a sajtón keresztül. A walesi középpályás szerint "a futballban mindenki tudja, hogy Terry milyen ember, de ez nem a pályára tartozik". Terry Bellamy korábbi balhéira utalva csak annyit mondott, hogy "ő inkább a maga dolgával foglalkozzon".