Vágólapra másolva!
A Barcelona és a Real Madrid is számíthat legnagyobb sztárjára, vagyis Lionel Messi és Cristiano Ronaldo is pályára léphet a spanyol labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában.

A Barca szombaton a Zaragozát fogadja, a Real pedig a Valenciához látogat, mindkét klasszis játszhat, annak ellenére, hogy a válogatott fellépése miatt fáradtan és sérülten tértek vissza a klubjukhoz. Az argentinok klasszisának, Messinek a Kolumbia elleni vb-selejtezőt követően állítólag "vészes kimerültsége" miatt kellett volna kihagynia a bajnoki meccset, úgy nyilatkozott a héten, hogy "Mind hullák vagyunk", míg Ronaldo apróbb sérülést szedett össze, de pénteken mindkét csapatnál bejelentették, hogy nevezik őket a hétvégi bajnokikra.

"Leo Messi rendben edzett, és olyan állapotban van, hogy pályára léphet a Zaragoza ellen" - oszlatta el a kételyeket Pep Guardiola, a Barcelona vezetőedzője pénteki sajtótájékoztatóján.

"Cristiano tegnap és tegnapelőtt is teljes értékű edzésmunkát végzett. Marcelo is felépült, de Kaká nincs a keretben" - mondta Aitor Karanka, a Real Madrid másodedzője.