Vágólapra másolva!
Kaká, a Real Madrid brazil labdarúgója azt mondta, hogy felépülése szempontjából ez a hét sorsdöntő lehet.

"Nagyon remélem, hogy isten segítségével az elkövetkező napokban minden a legjobban alakul" - írta Twitter-oldalán a 2007-es aranylabdás játékos.

A 28 éves Kaká térdét augusztusban műtötték meg, miután komoly fájdalmak közepette játszotta végig a nyári dél-afrikai világbajnokságot, majd a beavatkozás után januárban lépett ismét pályára a Realban.

A Madridba a Milantól érkezett klasszis három hete fájdalmai miatt fordult a csapat orvosaihoz, akik ödémát találtak a megoperált térdében.

Ha Kaká számítása bejön, a hétvégi, Sporting Gijon elleni meccsen térhet vissza, persze kérdés, lesz-e forduló a héten, mivel az első- és másodosztályú csapatokat tömörítő Professzionális Liga (LFP) ugyanis beváltani látszik korábbi ígéretét, miszerint a csapatok sztrájkja miatt elhalasztja a Primera División első áprilisi játéknapját.

Az LFP jó ideje kifogásolja, hogy a kormányzat az ő beleegyezésük nélkül készül a futballt érintő, és főleg a mérkőzések televíziós közvetítésével és a sportfogadással kapcsolatos törvény módosítására.