Vágólapra másolva!
Óvatosságra inti csapatát Alex Ferguson, a Manchester United edzője a Chelsea elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágója előtt. A MU Londonban is nyert 1-0-ra, a vendégek menedzsere szerint Pak Dzsi-szung volt a győzelem egyik kulcsa. Carlo Ancelotti az Old Traffordon is támadófutballt játszatna a Chelsea-vel.

A Chelsea nehéz, de nem reménytelen helyzetéről értekezett Carlo Ancelotti a szerda esti meccs lefújása után: "Tudjuk, hogy most már nehéz lesz. Nyernünk kell az Old Traffordon, amihez önbizalom is kell. Jól játszottunk, kézben tartottuk a meccset, de túl könnyen kaptuk a gólt, utána pedig nehezen szedtük össze magunkat. Több helyzetünk volt, mint a MU-nak, de Torres a kapufát találta el, Van der Sar pedig fantasztikusan védett. Taktikai szempontból más lesz a helyzet az Old Traffordon, ahol meg kell próbálnunk támadófutballt játszani."

Alex Ferguson óvatosságra inti csapatát a visszavágó előtt: "A hazai pálya jelenti majd a legnagyobb előnyt. Természetesen a Chelsea képes fordítani, csak 1-0-ra vezetünk, ezért csúcsformában, de nagyon óvatosan kell majd játszanunk."

A skót tréner csapata dél-koreai játékosát nevezte a szerdai meccs kulcsfigurájának: "Nem volt sok helyzetünk, összességében az okos középpályánkon múlt minden. A Kékek megszállták ezt a területet, okosnak kellett lenni, hogy tudjuk ezt kezelni. Ezért vetettük be Pak Dzsi-szungot: taktikailag nagyon érett játékos, tudta, mi az elképzelésünk, és még a kontrákra is maradt energiája. Rio Ferdinand visszatérése egyértelműen jót tett a védelmünknek: jóval több tapasztalata van, mint Chris Smallingnak. Rooney-t is elismerés illeti, hatalmasat játszott, és állandósult a jó formája, ami a szezon második felében nagyszerű hír."