Vágólapra másolva!
Komoly fricskát osztott ki Jamie Carragher, a Liverpool rutinos védője Andy Burtonnek, a Sky Sports riporterének az angol Ligakupa-döntő után.

A Liverpool tizenegyesekkel nyerte meg a döntőt a másodosztályú Cardiff ellen, Burton pedig azt mondta Carraghernek, meghatódottnak látta az ünneplés során, és arról érdeklődött, vajon ez egy búcsú kezdetét jelzi-e. Carraghernek nem tetszett, hogy a riporter vissza akarta vonultatni, előbb megkérdezte, hogy Burton átvedlett-e az edzőjévé, hogy erről érdeklődik, majd ellentámadásba lendült.

Burtonről tudni kell, hogy 2011 januárjában komoly veszélybe került az állása, amikor a Wolvehampton-Liverpool bajnokin kollégájával, Andy Grayjel együtt becsmérlő megjegyzéseket tett Sian Massey partjelzőre, akiről azt mondta, nőként nincs tisztában a lesszabállyal.


Carragher most ez az esetet emlegette fel Burtonnek, megjegyezve, mázlija volt, hogy akkor nem rúgták ki a Skytól, de a riporter vagy félreértette a védő szavait, vagy csak úgy tett, mint aki direkt nem hallja, mert azt felelte, örülne, ha a játékos is tagja lenne a Sky stábjának. Carragher mindenesetre a részéről lezártnak tekintette az interjút, és lazán elsétált, Burton pedig ott maradt leforrázva.