Vágólapra másolva!
A Honvéd-tábor egy óriási transzparenst készített, amin szerepelt Puskás Ferenc neve, de a felcsúti vezetők leszedették a biztonságiakkal a vendégszurkolók drapériáját, mondván, az az ő csapatuk neve. A Honvéd 4-0-ra verte Fehérváron a Felcsútot. 

OTP Bank Liga, 19. forduló:
Puskás Akadémia-Budapest Honvéd 0-4 (0-2)
Székesfehérvár, 500 néző, v.: Farkas
gólszerzők: Vécsei (13.), Ignjatovic (39.), Lovric (59.), Prosser (77.)
sárga lap: Vaskó (33.), Tamás (57.), illetve Zivanovic (36.), Diarra (42.), Lovric (61.), Vécsei (68.)

A Honvéd szurkolói a szokásos drapériák mellett vittek magukkal egy kifejezetten a Felcsút elleni találkozóra készített transzparenst is. Nem volt rajta semmi gyűlölködő, sőt, új sem, hiszen a mindenhova magukkal vitt „Puskás, Kispest, Hungary” feliratú, régi drapériájuk 1,5 x 25 méteresre növelt változatát szerették volna kitenni az ürességtől kongó fehérvári stadion korlátjára.

A Hungary és a Kispest mehetett, a Puskás nem Forrás: Facebook/Gazsó István

Nimsz Ádám, a három részből álló drapéria egyik készítője mondta el az Origónak, hogy a Kispest és a Hungary felirat mehetett, de amikor a Puskás felirathoz értek, odajöttek hozzájuk a biztonsági őrök, és leszedették velük. „Jó fejek voltak, mondták is, hogy nem értik a dolgot, de sajnos meg kell kérniük minket, hogy ne tegyük ki a drapit – mondta Nimsz.

„Csak annyit mondtak, hogy a felcsúti vezetőség határozott kérése volt, hogy ne engedjenek semmilyen Puskás nevét tartalmazó transzparenst kitenni, mert ez az ő csapatuk neve. Az volt az utasítás, hogy a Puskás név használata tilos. Ennél nevetségesebb dolgot én még nem hallottam – tette hozzá Nimsz, aki a kispesti tábor egyik vezérszurkolója.

A Honvéd szurkolótábora többször is szót emelt a Puskás-örökség Felcsútra költöztetése ellen, még egy Facebook-oldalt is létrehoztak tiltakozásul. A mérkőzést nagyon simán, 4-0-ra nyerték a kispestiek, az MTI tudósítása szerint az első percektől kezdve támadólag léptek fel, és végül ilyen arányban is megérdemelten nyertek.