Ronaldo csak a kamerának parádézott

atletico - real madrid, BL döntő
Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo (L) celebrates after scoring during the UEFA Champions League Final Real Madrid vs Atletico de Madrid at Luz stadium in Lisbon, on May 24, 2014. AFP PHOTO/ FRANCISCO LEONG
Vágólapra másolva!
Dokumentumfilmet forgatnak Cristiano Ronaldóról, a Real Madrid portugál labdarúgójáról, ezért ünnepelte szokatlanul hevesen, mezét levéve, befeszítve az Atlético Madrid elleni Bajnokok Ligája döntőn a 120. percben belőtt büntetőt, írja az Eurosport weboldala.

Az Eurosport szerint az El Confidencial portál újságírója, José Félix Díaz filmet forgat Cristiano Ronaldóról, a Real Madrid portugál világklasszisa azért örült annyira az Atlético Madrid ellen 4-1-re megnyert Bajnokok Ligája-döntőn az utolsó, büntetőből szerzett góljának.

Forrás: AFP/Francisco Leong

A pózoló játékos ezzel nem az ellenfelet akarta bosszantani, egyszerűen színészi, magamutogató és extrovertált énjét villantotta meg a kamerák előtt. a mű a hírek szerint egyszerűen csak „Ronaldo, the movie”, azaz „Ronaldo, a film” címet viseli majd.