Vágólapra másolva!
Carlo Ancelotti, a Real Madrid edzője szerint hiába kezdte a csapata gyengén a spanyol bajnokságot, pánikra még nincs ok, mert bőven van idő javítani. A szurkolók egy része kifütyülte Iker Casillast.

Finoman szólva is gyengén kezdte a bajnokságot a Real Madrid, azt talán még elnézték a szurkolók, hogy az Atlético Madrid elleni Szuperkupa-döntőt összesítésben 2-1-re elbukta Carlo Ancelotti csapata, az viszont már nehezen tolerálható, hogy három bajnokin összesen három pontot sikerült szerezni.

Szombaton megint az Atlético fricskázta meg a Realt, amely 2-1-re győzött a Bernabéuban, Ancelotti így magyarázkodásra kényszerült a rossz rajt miatt a sajtótájékoztatón. Az előző idényben a csapatot a BL-győzelemig vezető edző azt mondta, tisztában van azzal, hogy a csapat még nem állt össze igazán, de úgy érzi, nem lehet a 4-3-3-as játékrendszert okolni a gyenge kezdés miatt.

"Ki kell elemeznünk a dolgokat, és a hibákat gyorsan ki kell javítanunk. Az első félidő jó volt, a másodikban viszont lassan játszottunk, és nem voltunk elég agresszívak, de nincs semmi baj ezzel a játékrendszerrel. Rosszul kezdtük a bajnokságot, de még bőven van idő javítani" - értékelt Ancelotti.

A szurkolók egy része Iker Casillast hibáztatta, akit kifütyültek az első gól után, amikor Tiago a rövid saroknál csúsztatta be a labdát, de az edző szerint nem a kapusa tehetett a gólról. "A szurkolóké az utolsó szó, és ha ők úgy döntenek, hogy fütyülnek, akkor ezt kell fogadni és tiszteletben kell tartani" - ezt már Casillas mondta, aki elismerte, aggasztó, hogy sok gólt kapnak pontrúgások után, és emiatt magára vállalta a felelősséget.

A Real kedden javíthat idei gyatra mérlegén, amikor a Baselt fogadja a Bajnokok Ligája első fordulójában.