Egy Leicester-szurkoló a kedvenc csatáráról nevezi el lányát

Jamie Vardy, Leicester City, foci
Leicester City's English striker Jamie Vardy applauds the fans following the English Premier League football match between Arsenal and Leicester at the Emirates Stadium in London on February 14, 2016. GLYN KIRK / AFP
Vágólapra másolva!
Egy vérbeli Leicester City-rajongó online petíciót indított azért, hogy meggyőzze barátnőjét arról, nyáron születendő kislányuk egyik neve – a kedvenc csatár után - Vardy legyen.

A tavaly még a kiesés ellen küzdő Leicester City labdarúgócsapata óriási meglepetésre harcban áll a Premier League bajnoki címéért. A sikerben elévülhetetlen szerepet játszott Jamie Vardy, aki 19 találatával vezeti az angol élvonal góllövőlistáját.

Nem véletlen, hogy a válogatott csatár az egyik legnagyobb közönségkedvenc, olyannyira, hogy az egyik rajongó, Ashley Marriott eldöntötte, a nyáron születendő lányát róla nevezi el.

A névadó: Jamie Vardy Forrás: AFP/Glyn Kirk

Hogy barátnőjét meggyőzze arról, hogy a gyermek nevében a Vardy milyen jól mutatna, online petíciót indított, és 5000 aláírást is összegyűjtött, ahogy ő fogalmazott, a világ minden tájáról.

„A barátnőm, Daisy végig azt mondogatta, csak viccelek. De én komolyan gondoltam, és valamit tennem kellett, hogy bebizonyítsam ezt” – magyarázta az aláírásgyűjtést.