Vágólapra másolva!
Eseménydúsra sikeredett a szerda esti Manchester United-Arsenal szuperrangadó. A londoni csapat szurkolói gúnyosan éltették a United edzőjét, José Mourinhót, míg a manchesteri csapat belga középpályása, Marouane Fellaini azzal tűnt ki a mezőnyből, hogy egy ártalmatlan szituációban meghúzta az Arsenal játékosának, Mattéo Guendouzinak a haját. Az eset után megkérdezték az észak-londoni csapat edzőjét, Unai Emeryt az esetről, aki nem csinált nagy ügyet a dologból.

„Az lenne a legjobb, ha Mattéo a következő meccsre levágatná a haját. Ezzel meg is oldódna a probléma, akárcsak Fellaininál. Ezt természetesen nem mondtam neki. Tisztelem a játékosokat, legyen szó akár a hajukról vagy annak a színéről” – mondta az Arsenal edzője, aki nem tulajdonított túl nagy jelentőséget az esetnek.

Emery úgy gondolja, az ehhez hasonló eseteket a játékosoknak egymás között kell elrendezniük a pályán.

Érdekesség, hogy 2016 májusában Robert Huth, a Leicester City védje hasonló módon belecsimpaszkodott Fellaini akkor még igencsak dús hajkoronájába az Old Traffordon. A német játékos később hárommeccses eltiltást kapott az angol szövetségtől.

Robert Huth esete Marouane Fellainival az Old Traffordon Forrás: SkySports