Samuel Umtiti a Sevilla ellen térhet vissza

FOOTBALL - UEFA CHAMPIONS LEAGUE - FC BARCELONA v PSV EINDHOVEN 2019 BARCELONA BARCELONE CATALOGNE CATALUNYA CHAMPIONS EINDHOVEN FC BARCELONA FC BARCELONE FOOT FOOTBALL league PHASE DE POULE PSV Soccer SPORT UEFA
Samuel Umtiti of FC Barcelona during the UEFA Champions League, Group B football match between FC Barcelona and PSV Eindhoven on September 18, 2018 at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain - Photo Manuel Blondeau / AOP Press / DPPI
Vágólapra másolva!
Ernesto Valverde vezetőedző szerint van rá esély, hogy Samuel Umtiti már a szombati Sevilla elleni bajnokin visszatér a pályára.

„Umtiti százszázalékos, és készen áll rá, hogy kezdő legyen. Hogy már holnap játszik-e? Nem tudom, majd meglátjuk. Tudjuk, hogy nehéz meccsek következnek, és (Thomas) Vermaelen sérült, (Célement) Lenglet pedig eltiltott" – mondta a pénteki sajtótájékoztatón Valverde.

Umtiti novemberben játszott utoljára meccset Forrás: DPPI/Manuel Blondeau

Umtiti bekerült a Barcelona utazó keretébe, de ha a Sevilla ellen még nem is, valamelyik jövő heti El Clásicón biztosan vissza fog térni – állítják a spanyolok. A világbajnok francia hátvéd még szeptemberben szenvedett térdsérülést, de a műtétet, és az azzal járó öthónapos kihagyást megtagadta, ezért egy speciális gyógykezelést kapott.

Umtiti hétközben elutazott a csapattal Lyonba a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőre, és le is ült a kispadra, de végül nem állt be.