Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Liga második helyén álló Mezőkövesd Zsóry FC a hivatalos honlapján tudatta, hogy tárgyalásokat folytat a Slovan Bratislava 28-szoros magyar válogatott védőjével, Guzmics Richárddal.

A 32 éves védő hazatéréséről az utóbbi napokban egyre többet cikkeztek a hazai sportportálok, a borsodi klub pedig megerősítette, hogy valós esély van Guzmics érkezésére.

„Az utóbbi időszakban több tárgyaláson van túl a Mezőkövesd Zsóry FC vezetősége, illetve a Guzmics Richárd menedzsmentje.

Közel állnak a felek álláspontjai, a jövő héten pont kerülhet az átigazolás végére. Bármi is lesz a tárgyalás eredménye, azt azonnal kommunikálni fogjuk hivatalos csatornáinkon" – olvasható a klub hivatalos közleményében.

Romelu Lukaku és Guzmics Richárd a 2016-os Eb-nyolcaddöntőben Forrás: BELGA/AFP/Dirk Waem

Guzmics Richárd pályafutása során a Szombathelyi Haladásban töltött évek mellett külföldön futballozott. Lengyel és kínai kitérő után igazolt a Slovan Bratislava gárdájához. Összesen 168 NB I-es összecsapáson lépett pályára. A magyar válogatottban 2012-ben debütált, azóta 28 alkalommal viselte a címeres mezt, többek között a 2016-os Európa-bajnokságon.