Vágólapra másolva!
Don Garber, az észak-amerikai labdarúgó liga, az MLS első embere szerint Zlatan Ibrahimovic januártól az AC Milanban folytatja pályafutását. Az olasz bajnokságban csak a 11. helyen álló csapatra ráfér az erősítés.

Zlatan Ibrahimovic két szezon és tizennyolc hónap után visszatér Európába – állítja Don Garber, az MLS vezetője. A 38 éves támadó a Los Angeles Galaxy csapatában 56 mérkőzésen 52 gólt szerzett, így azt nem állíthatjuk, hogy közel a negyvenhez nem lenne képes felvenni a topligák sebességét.

Egyesek már tudni vélik Zlatan Ibrahimovic következő állomáshelyét Forrás: AFP/2019 Getty Images/Sean M. Haffey

Garber szerint a svéd játékos következő csapata az AC Milan lesz. A Serie A-t gyengén kezdő (11 forduló után 11. hely a tabellán), már egy korai edzőváltáson is áteső milánóiaknak vétek lenne elszalasztani egy olyan rutinos támadót, mint Ibrahimovic. A szerződése decemberben lejár a Galaxyben, így szabadon igazolhatóvá válik.

Ibrahimovic régi-új állomáshelye a tízedik klub lenne (Malmö, Ajax, Juventus, Internazionale, Barcelona, Milan, PSG, Manchester United, LA Galaxy) a támadó húszéves karrierjében.