Vágólapra másolva!
Nem titok, hogy nem volt jó az argentin világklasszis, Lionel Messi kapcsolata az FC Barcelona korábbi elnökével, Josep Maria Bartomeuval. A Catalunya Radio csütörtökön elárulta, mi volt a hatszoros aranylabdás támadó utolsó üzenete Bartomeunak.

A Bayern München elleni 8-2-s BL-vereség után

Messi megpróbálta kikényszeríteni, hogy távozhasson a Barcelonától. Minél hamarabb meg akart szabadulni Josep Maria Bartomeutól, a szerződése felbontását követelte.

Erre azonban kontraktusa szerint június 10-ig lett volna lehetősége, ám a futballista szerint a koronavírus okozta rendkívüli helyzetben ez a határidő meghosszabbodott - a Barca jogászai szerint azonban nem, így akár nagyon csúnya harc is kezdődhetett volna az egyesület és a legendás játékos között -, végül azonban Messi azt mondta, soha nem fog pereskedni a Barcelona ellen.

Nagyon nem volt jó Messi és Bartomeu kapcsolata Forrás: AFP/Lluis Gene

A kapcsolatuk az évek során tehát súlyosan megromlott a korábbi elnökkel, amelyből most egy újabb történet látott napvilágot. Messi az utolsó üzenetét Bartomeunak közvetlenül a mára már híressé vált faxüzenetet előtt küldte el, amelyben hivatalosan is jelezte, hogy elhagyja a Barcelonát.

Megint átb.sztál, te áruló!

- idézi a Catalunya Radio Messit.

Messi többek között Bartomeut hibáztatta a médiában történő kiszivárogtatásokért.

Az exelnök jó kapcsolatot ápolt a katalán sajtóval, és Messi meglepetésére rendre bizalmas információk jelentek meg az újságban. De ez csak egy volt a sok probléma közül, a lap szerint az sem erősítette kettejük kapcsolatát, hogy bár Bartomeu azt mondta a Barcelona csapatkapitányának, hogy nem igazolják le Antoine Griezmannt, inkább Neymar esetleges visszaigazolására tesznek lépéseket, néhány nappal később mégis bejelentette a klub a francia világbajnok megszerezését.