Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo maradása vagy éppen távozása minden évben örök téma. Spanyol és olasz lapértesülések szerint a portugál labdarúgó már hosszú ideje el akarja hagyni a Juventust, és szívesen visszatérve egykori sikerei helyszínére, a Real Madridhoz. A helyzetet azonban a francia világbajnok, Kylian Mbappé bonyolíthatja, akit régóta szeretne soraiban tudni a madridi együttes.

A nyári Európa-bajnokság utáni szünetet követően Cristiano Ronaldo nemrég visszatért a Juventushoz és csatlakozott a következő szezonra készülődő kerethez. Az AS információi alapján az olasz Corriere dello Sport azt írta, hogy a 36 esztendős játékos, aki immáron a negyedik szezonjára készül a torinói csapattal, távozni akar, és ezen véleményén az sem változtatott, hogy visszatért a Juventus kispadjára Massimiliano Allegri.

A lap beszámolója szerint az ötszörös aranylabdás klasszis sorsa erősen összefonódik Kylian Mbappé jövőjével, ugyanis, ha a francia világbajnok támadó távozik a Paris Saint-Germain csapatától a Real Madridhoz, akkor Ronaldo mintegy B-tervként Párizsban köthet ki, máskülönben viszont visszatérhet korábbi klubjához. Az AS megemlíti, hogy Ronaldo szívesen dolgozna újra együtt Carlo Ancelottival.