Vágólapra másolva!
Jérome Rothen, a Paris Saint-Germain korábbi támadója a csapat szerdai Real Madrid elleni kudarca után nekiment a csapat két legnagyobb sztárjának, Lionel Messinek és Neymarnak. A korábbi francia válogatott focista zsoldosnak nevezte a két dél-amerikai focistát, és őket tette felelőssé a PSG bukásáért.

Az RMC Sport szakértője a meccs után azt mondta, a két játékos közel sem tett annyit, mint Kylian Mbappé, és odáig ment, hogy zsoldosoknak nevezte a két dél-amerikai támadót.

Neymar és Messi a felelős a vereségért, az már rajtuk múlik, hogy fel is vállalják. Azóta Leandro szerződtette őket, onnantól kezdve ők a klub arcai. Ezért fizetik őket. Közben egy kicsit sem értékelik Verrattit, Danilót, Paredest vagy Mbappét.

Ott van a pályán, és azt mondják, hogy erőfeszítéseket tett azért, hogy labdavesztés után visszaszerezze a labdát. Ez valami vicc? Körülbelül tíz méterről erőlködött. A másik meg elveszítette az összes labdát. Azért mondom, hogy másik, mert zavar még kimondani is a nevét. Amióta itt van, egy vicc az egész. A PSG meccseinek 50 százalékán sem játszott. Elég Messiből és Neymarból. A probléma bennük keresendő" – mondta az RMC-nek Jérome Rothen, aki 2004 és 2009 között futballozott a Paris Saint-Germainben.

A találkozó egyébként nem múlt el botrány nélkül. A spanyol és francia sajtó szerint a PSG sportigazgatója, Leonardo és a klub tulajdonosa, Nasszer al-Kelaifi is nehezen viselte a BL-búcsút, ugyanis be akartak jutni a holland játékvezető, Danny Makkelie öltözőjébe.

Míg Neymar állítólag az öltözőben összeverekedett a csapat Európa-bajnok olasz kapusával, Gianluigi Donnarummával.