Vágólapra másolva!
A Premier League-ben szereplő Evertonnál a csapat rossz formája ellenére továbbra is bíznak a vezetőedzőben, Frank Lampardban. A klub nehéz időszakot él át, mindössze egy pontra van a kiesőhelyen álló, 18. helyezett Burnley-től.

A Sky Sports megírta, hogy a liverpooli csapat vezetősége nem Lampard menesztésében látja az együttes problémáinak megoldását, pedig a klub egyre nagyobb bajban van, csak a 17. helyen áll a tabellán és egy pontra van a kiesőhelyen található Burnley-től.

A csapat az utóbbi hét PL-meccséből hatot elveszített, és olyan hírek láttak napvilágot, miszerint a korábbi edző, Sam Allardyce visszatérhet a kispadra. A vezetőség egyelőre bízik Lampardban, aki februárban győzelemmel mutatkozott be, ám később egymást követték a rossz eredmények, és a hajrában a bennmaradásért kell harcolnia az együttesnek.

Az Evertonnál óriási szégyenként élnék meg az esetleges kudarcot, a klub ugyanis legutóbb 71 éve esett ki az angol élvonalból.

Frank Lampardnak a bennmaradást kellene kiharcolnia az Evertonnal Forrás: AFP/Lindsey Parnaby

Büszke vagyok arra, hogy itt dolgozhatok, és bízom benne, hogy pozitív módon befolyásolhatom ennek a klubnak a fantasztikus történetét" - mondta Lampard a legutóbbi sajtótájékoztatóján.

A korábbi legendás futballista a Derby County együttesénél kezdte meg edzői pályafutását 2018-ban, majd egykori csapata, a Chelsea kispadjára került, ahol másfél szezont követően menesztették tavaly év elején. Lampard idén januárban került az Everton élére, szerződése 2024 nyaráig érvényes.