Vágólapra másolva!
A Nemzeti Sport információja szerint Urbán Flórián, a korábbi 40-szeres magyar válogatott labdarúgó az NB III-as BVSC Zugló csapatának az edzője lett.

Az 53 éves legutóbb az akkor még a Pest megyei I. osztályban szereplő Százhalombattai LK edzőjeként dolgozott, ahol 2020 nyarán nevezték ki vezetőedzőnek, de csak négy hónapot töltött a csapat élén. Urbán korábban edzősködött többek között a REAC-nál, Felcsúton, Pápán, a Vasasnál, Vecsésen, Sopronban és Dunakeszin is.

Urbán Flórián az NB III-as BVSC vezetőedzője lett Forrás: MTI/Beliczay László

A hunfoci.hu információja szerint a korábbi újpesti közönségkedvenc szerdán már meg is tartotta első edzését új csapatánál.

A hírrel kapcsolatban a Nemzeti Sport megkereste a zuglói klubot, amelytől azt válaszolták, hogy csütörtökön adnak ki hivatalos közleményt az új edző személyéről.

A zuglóiakhoz kapcsolódó hír még, hogy a csapat minden bizonnyal az NB III Nyugati csoportja helyett a Keleti csoportban indul. A BVSC az előző idényben a Nyugati csoportban Buzsáky Ákos irányításával a 2. helyen végzett a Mosonmagyaróvár mögött, így nem jutott fel az NB II-be.