Vágólapra másolva!
Erik ten Hag a Manchester United menedzsere megerősítette, hogy Anthony Martial ismét megsérült, így nem lesz bevethető hétvégén a Southampton elleni Premier League-mérkőzésen.

A 26 éves csatár a nyári felkészülési időszakot remekül kezdte, sorozatban három meccsen betalált és kiosztott egy gólpasszt is, ám a szezon első két bajnokiját térdproblémák miatt kénytelen volt kihagyni. Martial hétfő este a Liverpool ellen 2-1-re megnyert rangadón tért vissza, sőt csereként beállva jó benyomást tett szezonbeli első mérkőzésén, ugyanis kiosztott egy gólpasszt. Ám Erik ten Hag pénteken elárult, hogy sérülés miatt nem számíthat majd szombaton a 30-szoros francia válogatott támadóra.

Nem tudom pontosan mennyi időt lesz kénytelen kihagyni, de remélhetőleg a következő (Leicester City elleni) mérkőzésen már bevethető lesz" – mondta a holland menedzser.

Anthony Martial megsérült, kihagyja a Manchester United hétvégi bajnokiját Forrás: AFP/William West

A MU-tól elvágyódó Cristiano Ronaldo legutóbb csak a kispadon kapott helyet, de Martial sérülése miatt most jó eséllyel visszatérhet a kezdőcsapatba, ám könnyen lehet, hogy ten Hag ismét a Marcus Rashford, Jadon Sancho, Anthony Elanga triónk szavaz bizalmat, amely a Liverpool ellen is kezdett.

A klub új szerzeménye, az ötszörös BL-győztes Casemiro ugyanakkor számításba vehető lesz, így a Southampton ellen kár be is mutatkozhat új csapatában.

"Casemiro megfelelő erőnléti állapotban van. Minden egyes edzést végigcsinált. Először egyedül gyakorolt, majd az elmúlt napokban már a csapattal együtt készült" – mondta a brazil középpályásról a Manchester United edzője.