Fradi-mezzel ajándékozták meg José Mourinhót

AS Roma v Feyenoord - 2022 UEFA Europa Conference League Final Jose Mourinho Soccer UEFA Conference League Feyenoord Conference League European Football UEFA Conference League final match AS Roma coach 5th cup Arena Kombetare Giuseppe Maffia May Tirana Al
AS Roma coach Jose Mourinho celebrates 5th cup during the UEFA Conference League final match between AS Roma and Feyenoord at the Arena Kombetare on May 25, 2022 in Tirana, Albania. (Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto) (Photo by Giuseppe Maffia / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Rómába látogatott Igaz András, az MVM Dome-ot és a Groupama Arénát üzemeltető SPORTFIVE Hungary Kft. vezérigazgatója, ahol José Mourinhóval és Nemanja Maticcsal is találkozott.

A vezérigazgató az AS Roma sajtó- és edzőközpontjába hívta meg Tiago Pinto, a klub ügyvezetője, ahol Igaz egy-egy névvel ellátott mezt ajándékozott a fővárosiak tulajdonosainak és José Mourinhónak.

A vezetőedző mellett találkozott Nemanja Maticcsal is, a csapat szerb játékosával, aki korábban a Manchester United és a Chelsea színeiben is játszott – a londoniakkal pályára lépett a Ferencváros ellen a Groupama Aréna 2014-es stadionavatóján is.

Igaz a helyszínen tekintette meg Mourinho csapatának Ludogorec elleni Európa-liga találkozóját, és a vasárnapi, Lazio elleni városi rangadót is a Stadio Olimpicóból figyeli majd.