Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő MOL Fehérvár FC a hivatalos honlapján tudatta, hogy a tavaszi szezonban is a Huszti Szabolcs, Toldi Gábor edzőpáros irányítja majd a székesfehérvári csapatot.

A fehérvári csapat honlapján található közleményben azt írják, az edzőpáros megkapja a lehetőséget a folytatásra, így a tavaszi idényben az első csapat vezetőedzője Toldi Gábor lesz, a végső szakmai döntéseket Huszti Szabolcs hozza majd meg.

"Október 17-én érkezett a Vidihez Huszti Szabolcs és Toldi Gábor, akik nehéz helyzetben vették át a csapat irányítását. Az edzőpáros felrázta a csapatot, megérdemlik, hogy hosszabb távon is megmutathassák, hogy képesek egységes és eredményes csapatot faragni a Vidiből!

Természetesen ebben meg lesz az én felelősségem is, hiszen szükség van vérfrissítésre a keretben, a konkrét bejelentésekig azonban szeretném szurkolóink türelmét kérni. A csapat ma találkozott újra, két hét edzés után az ünnepekre elengedjük a családjaikhoz a játékosokat, utána azonban újra száz százalékosan mindenki azért dolgozik majd, hogy tavasszal ledolgozzuk hátrányunkat és minél eredményesebben szerepeljünk" - mondta Juhász Roland, a klub sportigazgatója.

Huszti Szabolcs marad a MOL Fehérvár FC edzője Fotó: Polyák Attila - Origo

"Köszönjük a bizalmat, és ahogy az elmúlt két hónapban, a folytatásban is

Most december 22-ig Sóstón dolgozunk, majd az ünnepek után egy hét fehérvári edzés után a tervek szerint Horvátországba utazunk edzőtáborozni január 8. és január 20. között, így lesz elég időnk felkészülni a tavaszi idényre" - tette hozzá Huszti Szabolcs, akinek az irányításával a székesfehérvári csapat hat meccsből kettőt nyert meg, kétszer döntetlent játszott, kétszer pedig kikapott.

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!