Vágólapra másolva!
A keddi nap sem telt eseménytelenül a sport világában, ugyanis a labdarúgás mellett kézilabdában és az autósportban is születtek olyan hírek, amelyek alaposan befolyásolják az adott sportág jövőjét.

Brazíliában eltemették a december 29-én meghalt Pelét, a brazil focilegenda gyászszertartásán pedig részt vett többek között Gianni Infantino, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség elnöke is, aki a koporsó mellett elképesztően ízléstelen dolgot tett.

Továbbra is nehéz felocsúdni abból a hírből, miszerint Cristiano Ronaldo a szaúd-arábiai al-Nasszr csapatában folytatja a pályafutását. Bölöni László segített megérteni, hogy mi várhatja Ázsiában az ötszörös aranylabdást, aki előállt egy hangzatos nyilatkozattal arról, hogy valójában a fél világ meg akarta őt szerezni.

A magyar férfi kézilabda-válogatottat is érintő hír, hogy a közelgő világbajnokság előtt néhány nappal hozott egy olyan, botrányt okozó döntést a nemzetközi szövetség, amely a teljes tornát jelentősen befolyásolhatja.

Magyar idő szerint hajnalban két szörnyű hír is történt az Egyesült Államokban: előbb egy motorosszán-balesetben életét vesztette a korábbi raliversenyző és a világ egyik legismertebb kaszkadőre, Ken Block; majd a profi amerikaifutball-ligában (NFL) szívleállás miatt összeesett a pályán a Buffalo Bills játékosa, Damar Hamlin.