Vágólapra másolva!
Gary Lineker egykori angol válogatott labdarúgó, a Match Of The Day című műsor vezetője visszatérhet a képernyőre. Az angol legenda szombaton a BBC FA-kupa tudósításában fog szerepelni, miután a feszült tárgyalásokon megállapodás született a felek között - értesült a The Sun. A hírt hétfőn egyidejűleg már meg is erősítette a brit közszolgálati médiatársaság és az egykori világhírű angol futballsztár.

A megállapodást hétfőn jelentették be, miután

a feszült tárgyalások eredménye vezettek a korábbi focista és a BBC között. "Gary visszatér a BBC FA-kupa-közvetítésébe. Megszületett az egyezség" - mondta a lapnak egy forrás.

"Ha a BBC beleegyezett, hogy

- tették hozzá.

Gary Lineker visszatér a képernyőre Forrás: AFP/Oli Scarff

Lineker az FA-kupa negyeddöntőjében a Manchester City szombati Burnley elleni, majd vasárnap a Manchester United Fulham elleni találkozóján is szerepel majd.

A hírt már hivatalosan is megerősítették:

hétfőn egyidejűleg jelentette be a visszatérést a brit közszolgálati médiatársaság és az egykori világhírű angol futballsztár.

Mint ismert, a munkatársak sorozatos visszalépése miatt a BBC brit közszolgálati rádió- és tévétársaság szinte összes sportműsora műsorvezető és stáb nélkül maradt, miután a BBC televízió március 10-én felfüggesztette Lineker műsorvezetői megbízatását. Ezt megelőzően Lineker élesen bírálta a konzervatív párti brit kormány bevándorlási törvénytervezetét.