Vágólapra másolva!
A Manchester United 3-1-re nyerte a labdarúgó FA Kupa negyeddöntőjének az egyetlen olyan párharcát, melyben két élvonalbeli csapat küzdött meg egymással. A találkozó azonban nem elsősorban a gólok miatt marad sokáig emlékezetes, sokkal inkább azért, mert a londoni együttes egy percen belül három piros lapot is kapott.

A második félidőben, 1-0-s vendég vezetésnél szabadultak el az indulatok a meccsen, amikor a 71. percben büntetőt ítélt a játékvezető. A tizenegyest videózó bíró, Chris Kavanagh

először a portugál menedzsert, Marco Silvát állította ki a reklamálásért, majd pillanatokkal később a kapu torkából kézzel mentő Willian is megkapta a piros lapját. Itt még nem ért véget a történet, a bíró döntésen felháborodó Alekszandar Mitrovics túl hevesen kérte számon és meglökte Kavanaghot, így őt is kiállította a bíró.

A büntetőt Bruno Fernandes értékesítette, majd a manchesteriek két perccel később kihasználták kettős emberelőnyüket, és Marcel Sabitzer góljával a vezetést is átvették, végül a 96. percben Fernandes állította be a 3-1-es végeredményt.

Íme, a találkozó összefoglalója, benne az ominózus jelenetekkel: