Élő közvetítés
Szlovénia
ÉLŐ
Dánia

Most Szoboszlai hívta az AC Milan sztárjátékosát a Leipzighez

Shakhtar Donetsk v RB Leipzig: Group F - UEFA Champions League NurPhoto General News Soccer Soccer Match Soccer Champions League Horizontal SPORT CHAMPIONS LEAGUE UEFA
Dominik Szoboszlai (RB Lipsk) during the UEFA Champions League group F match between Shakhtar Donetsk and RB Leipzig at The Marshall Jozef Pilsudski's Municipal Stadium of Legia Warsaw on November 02, 2022 in Warsaw, Poland. (Photo by Foto Olimpik/NurPhoto) (Photo by Foto Olimpik / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Egy héttel ezelőtt az olasz AC Milan sztárja, Rafael Leao hívta Szoboszlai Domonikot a milánói klubjához a magyar válogatott csapatkapitányának Instagram-posztja alatt. Most megérkezett a viszontválasz a német RB Leipzigben szerepelő Szoboszlaitól Rafael Leao bejegyzéséhez.

Szoboszlai Dominik, a magyar válogatott csapatkapitánya egy hete az instagram-oldalon osztott meg egy rövid videót a bolgárok elleni 3-0-s Eb-selejtezős győzelemről.

A videó alá Rafael Leão, az olasz AC Milan portugál sztárja kettőt is kommentelt. Először azt, hogy "gyere", mellé pedig odatett egy piros és egy fekete szivecskét, ami a Milanra utal. Másodjára pedig azt írta, hogy "imádom".

A magyar válogatott játékos posztja alá kommentelt Leao Forrás: Szoboszlai Dominik Instagram oldala

Az elmúlt hétvégén Rafael Leao két góljával jelentős részt vállalt a bajnoki listavezető Napoli legyőzéséből. A meccs után a portugál támadó egy gólörömét mutató képet osztott meg az Instagramon. Ehhez érkezett Szoboszlai hozzászólása.

A portugál sztárnak üzent Szoboszlai Forrás: Rafael Leao Instagram

A magyar válogatott középpályása " a „Come to" kezdetű – azaz „Gyere..." üzenetet a portugálnak, csak éppen a milánói klub piros-fekete színei helyett a lipcseiek színösszeállításának megfelelő színekkel kiegészítve.




Mindent egy helyen az Eb-ről