Vágólapra másolva!
Vasárnap Csepelen rendezik meg Tippmix Minifoci Magyar Kupa nagydöntőjét, ahova a sorozat eddigi négy selejtezőjéből - Hajdúszoboszló, Csepel, Tápiószentmárton és Balatonfűzfő - nyolc csapat jutott be. A történelmi kupasorozat fináléját kizárólag az Origón követhetik élőben. A Magyar Kupa-döntőt egész nap élőben közvetítjük az Origo Sporton.
Forrás: Origo

A magyar minifutball-válogatott csepeli bázisán kerül vasárnap megrendezésre a Tippmix Minifoci Magyar Kupa-döntő. A fináléba a négy selejtező-állomásról Magyarország legjobb kispályás csapatai kvalifikálták magukat, így izgalmakban biztosan nem lesz hiány.

Nézze vasárnap egész nap élőben az Origo Sporton, hogy mire megy egymással a fináléba jutott nyolc csapat, az SZPCDSE-ECECE, a H-Terasz, a Szilasi és Barátai, a Lázár Lovaspark, a Todor Pet Bau Team Kft., a Futottak Még, az Airnergy és a H.O.P.E.

Csepelen rendezik a döntőt is, amelyet élőben követhet az Origo Sporton Fotó: Polyák Attila - Origo

"Nagyon elégedett vagyok a sorozattal. Az ország négy pontján, négy állomás került megrendezésre, amelyet majd a nyolccsapatos döntő követ a minifutball válogatott bázisán, Csepelen vasárnap.

- mondta Pinkóczi Tibor, az Országos Minifutball Szövetség alelnöke.

Májusban elindult a minifoci teljesen új versenysorozata, a Tippmix Minifoci Magyar Kupa, amelynek minden állomásával kiemelten foglalkozik majd az Origo! A kupasorozat nagydöntőjét élőben követhetik majd nyomon az Origón!

A Magyar Minifutball Kupa támogatója a TIPPMIX!

Forrás: Origo