Botrány Londonban: öngyújtókkal és székekkel dobálták az Arsenal sztárjait a feldühödött francia fociszurkolók - videó

fbl Horizontal CHAMPIONS LEAGUE, Arsenal, Lens,
Lens supporters light flares during the UEFA Champions League Group B football match between Arsenal and RC Lens at the Arsenal Stadium in north London on November 29, 2023. (Photo by Adrian DENNIS / AFP)
Vágólapra másolva!
Az Arsenal a francia RC Lens felett aratott fölényes, 6-0-s hazai győzelmével biztosította helyét a legjobb 16 között szerdán a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek ötödik fordulójában. A meccs azonban nem csak a gólok, de a francia szurkolók miatt is emlékezetes marad, akik amellett, hogy pokoli hangulatot teremtettek idegenben is, olykor nem bírtak magukkal.

A Lens szurkolói nehezen viselték a csapatuk vergődését

A londoni együttes a BL-ben első angol csapatként a szünetben már öt góllal vezetett, ráadásul a sorozat történetében először öt különböző futballista talált be az első felvonásban. Nem csoda, hogy a Lens szurkolói nehezen élték meg a csapatuk vergődését.

A Lens szurkolók görögtüzeket gyújtottak a stadionban. A csapatuk játéka miatt pedig nem volt rá okuk Forrás: AFP/Adrian Dennis

Öngyújtók és szék is berepült a pályára

A francia fanatikusok ugyanis a pirotechnikai eszközök mellett próbálták máshogy is "megzavarni" az Arsenal sztárjait.

Öngyújtókkal dobálták a focistákat, de volt olyan is, amikor egy szék repült be a pályára.

A játékosok felé repülő székről készült fotó a linkre kattintva érhető el.

Éppen repül az öngyűjtó az Arsenal játékosai felé Forrás: AFP/Ian Kington

Biztosak lehetünk abban, hogy itt még nem ért véget a történet. Több, mint valószínű, hogy a renitens francia szurkolók miatt súlyosan megbünteti majd az UEFA a Lens együttesét.