Vágólapra másolva!
A Premier League 11. fordulójában a Szoboszlai Dominikkel a kezdőjében felálló Liverpool nagy meglepetésre csak a 95. percben tudott egyenlíteni az újonc Luton elleni mérkőzésen. A találkozó után Jürgen Klopp érzelemdúsan nyilatkozott.

A drámai pillanatokat hozó meccsen az a Luiz Díaz egyenlített az utolsó pillanatban, akinek a múlt héten elrabolták a szüleit és az édesapja még mindig fogságban van. Klopp elsőként a kolumbiai támadóról beszélt a lefújás után

"Csodálatos, hogy erről beszélhetünk.

Nem edzett sokat, de hogy így csereként is tudta hozni azt a minőséget, amivel ő rendelkezik és gólt tudott szerezni, az csodálatos. A meccs után nem is volt szükség szavakra, csak megöleltük egymást" - nyilatkozta meghatottan a Liverpool edzője, aki azért azt is elmondta, mi nem tetszett neki a Luton elleni meccsen.

Jürgen Klopp együttérez nehéz helyzetben lévő játékosával Forrás: AFP/Justin Tallis

"Furcsa meccs volt, így az érzéseim is furcsák. Szerintem nyernünk kellett volna, de ha azt nézzük, hogy ki is kaphattunk volna, akkor döntetlent érdemeltünk.

és tudom, hogy akartak változtatni. Hogy akkor ezek után miért nem változott a helyzet? Ezt én sem tudom, vissza kell még néznem" - idézte a Nemzeti Sport Klopp szavait.