Messi hűtlenségi botránya, szexuális zaklatással vádolt sztársportoló, világbajnok színész rajong Szoboszlaiért

fbl award Horizontal
Argentina and Paris Saint-Germain forward Lionel Messi (R) and his wife Antonela Roccuzzo pose upon arrival to attend the Best FIFA Football Awards 2022 ceremony in Paris on February 27, 2023. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)
Vágólapra másolva!
November utolsó hetének második napja is számos érdekességet tartogatott a sport világában, így érdemes visszatekinteni, melyek voltak a legérdekesebb hírek kedden. Ezek közül válogattunk, ha véletlenül valaki lemaradt volna.

Lionel Messi megcsalhatta a feleségét, világbajnok színész gratulált Szoboszlai Dominiknek

Spanyol sajtóhírek szerint komoly gond lehet Lionel Messi és felesége, Antonela Roccuzzo között. A bulvársajtó úgy tudja, Lionel Messi megcsalta a feleségét egy argentin újságírónővel.

Lionel Messi megcsalta Antonela Roccuzzót? Forrás: AFP/Franck Fife

A világ- és Európa-bajnok korábbi focista, Frank Leboeuf nem győzi dicsérni a Liverpool magyar sztárját, Szoboszlai Dominiket. A jelenleg színészként dolgozó egykori játékos szerint Szoboszlai Dominik védekezésben is elképesztő teljesítményt nyújtott.

A labdarúgás több mint 150 éves történetében példátlan szabálymódosítás profi körülmények közötti tesztelését fontolgatja a sportág szabályalkotó testülete.

Szexuális zaklatással vádolják a sztársportolót, a bíró mentette meg a PSG-t a BL-ben

A 2002-es wimbledoni döntős argentin teniszezőt, David Nalbandiant szexuális zaklatással vádolják. A sztársportolót azzal gyanúsítják, hogy rejtett kamerával lefilmezte korábbi barátnőjét.

David Nalbandiant szexuális zaklatással vádolják Forrás: AFP/Juan Mabromata

Hosszabb kihagyás vár Kalmár Zsoltra, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Fehérvár FC válogatott játékosára.

A keddi játéknap előtt hat csapatnak is volt esélye arra, hogy továbbjusson a Bajnokok Ligája csoportköréből az egyenes kieséses szakaszba, végül a Barcelona, a Borussia Dortmund, a Lazio és az Atlético Madrid élt a lehetőséggel, miközben a Paris Saint-Germaint csak a játékvezetők mentették meg az óriási kudarctól.