Óriási botrány Németországban: őrjöngő huligánok miatt szakadt félbe a sztárcsapat meccse - videó

Hansa Rostock, FC Schalke 04
Botrányos jelenetek zajlottak a lelátón a német másodosztályú bajnokin
Vágólapra másolva!
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga 2) megrendezett Hansa Rostock-Schalke 04 mérkőzés többször is félbeszakadt, mert a szurkolók hatalmas botrányt okoztak a lelátón.

Botrány a német focimeccsen

A korábbi Bundesliga-sztárcsapat, a másodosztályban is gyengén teljesítő Schalke idegenbeli meccse csak később kezdődött el, mert a szurkolók által meggyújtott pirotechnikai eszközök miatt rengeteg füst özönlött a pályára. A balhé itt nem ért véget, a játékvezetőnek az első félidőben többször is félbe kellett szakítania a játékot, mert a

vendég ultrák brutálisan áttörték az egyik biztonsági plexit, hogy összecsapjanak a hazai drukkerekkel.

Botrányos jelenetek zajlottak a lelátón a német másodosztályú bajnokin Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Axel Heimken

A biztonsági őrök és a rendőrök sem tudták kellőképpen lecsillapítani a kedélyeket, ezért a bíró az öltözőbe vezényelte a játékosokat, és csak 30 perc elteltével folytatódhatott a feszült hangulatú találkozó.

Piros lap a pályán a botrány után

Miután csillapodott a lelátói balhé, a csapatok visszatérhettek a pályára, majd nem sokkal később a Rostock emberhátrányba került, mert az együttes brazil támadóját, Junior Brumadót azonnali piros lappal kiállította a játékvezető. A mérkőzést végül 2-0-ra a Schalke nyerte, de a nagy múltú német csapat csak a 13. a tabellán, így továbbra is nagyon messze van a feljutást érő helyektől.

A Schalke győzelmével ért véget a botrányos meccs Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Axel Heimken