Vágólapra másolva!
A La Liga 15. fordulójában a Barcelona az Atlético Madridtól kölcsönvett Joao Felix gyönyörű góljával nyert 1-0-ra a madridi csapat elleni rangadón. A győztes találatot szerző játékos a gólörömével a szurkolókat hergelte, majd a jövőjére is utalást tett.

Megalázó gól döntött a Barcelona-Atlético Madrid meccsen

A La Liga 15. fordulójának rangadóján a meccs nagy részében domináló Barcelona a 28. percben egy gyönyörű góllal szerzett vezetést. Az éppen az Atléticótól kölcsönvett Joao Felix pimasz mozdulattal emelte át Jan Oblak kapust, a megalázó találat pedig el is döntötte a találkozót.

Joao Felix saját csapatát szomorította el a Barcelona mezében Forrás: NurPhoto via AFP/Urbanandsport/NurPhoto/Urbanandsport

2019-ben hatalmas összegért szerződtette Diego Simeone együttese a Benficától a portugál válogatott támadót, aki az Atléticóban nem tudott meghatározó emberré válni, ezért a sok kritikát kapott játékost ebben a szezonban is kölcsönadta klubja. A 2023/2024-es idényre a Barcelona vette kölcsön Felixet, a 24 éves támadó pedig jól érzi magát a katalán klubnál, amelynek színeiben eddig 5 gólt szerzett.

Saját szurkolóit hergelte Joao Felix

Gólja után a portugál csatár a saját szurkolóinak üzent, mozdulatával hergelve az Atlético-drukkereket.

"Minden héten rólam beszélnek. Állandóan én vagyok a téma a médiában, de nyugodt maradtam.

idézte a Magyar Nemzet Felix szavait, aki legszívesebben végleg távozna az Atléticótól és a Barcelonában folytatná karrierjét.

"Keményen dolgozik, sok labdát szerez, és Cancelóval nagyon jól működnek együtt a szélen. Boldognak látom, és ez jelenti a különbséget. A meccs előtt mondtam neki, hogy maradjon nyugodt, mert az extra motiváció túlcsordulva ellenkező hatást érhet el" - méltatta a portugál játékost a Barcelona edzője, Xavi a mérkőzés után.