Ekkortól vehet jegyet a magyar válogatott Eb-meccseire

SZALAI Ádám, foci, futball, mérkőzés, 2022. 09. 29., magyar-német, nemzetek ligája
Magyar játékosok ünnepelnek Szalai Ádám gólja után a labdarúgó Nemzetek Ligája ötödik fordulójában, az A divízió 3. csoportjában játszott Németország-Magyarország mérkőzésen a lipcsei Red Bull Arenában
Vágólapra másolva!
Hétfőn indul a jövő évi, németországi labdarúgó Európa-bajnokságra szóló jegyek értékesítésének második szakasza.

A német szövetség (DFB) a szombati, hamburgi csoportsorolás és az órára lebontott program kihirdetése után ismételten hangsúlyozta, hogy ezúttal egymillió belépőt adnak el, ugyanakkor a házigazda válogatott - amely éppen a magyarokkal került azonos négyesbe - mérkőzései iránti kereslet meghaladja a kínálatot.

A szervezők az előzetes jelentések alapján azzal számolnak, hogy a németek csoportriválisai - köztük a magyarok - jelentős számú szurkolóval érkeznek majd nyáron az országba.

A magyar válogatott a házigazda németekkel is összekerült az Eb-n Forrás: MTI/EPA/Hannibal Hanschke

A magyarok Svájccal június 15-én, szombaton 15 órától játszanak Kölnben, majd június 19-én, szerdán 18 órától a házigazda Németország ellen folytatják szereplésüket Stuttgartban, végül Skóciával június 23-án, vasárnap 21 órától találkoznak szintén Stuttgartban.

Már lehet regisztrálni

Az ebben a szakaszban értékesítendő jegyekre már lehet regisztrálni és jelentkezni, ki milyen mérkőzésre és milyen árkategóriában szeretne vásárolni, túljelentkezés esetén pedig január végén sorsolják ki, kik kaphatnak belépőt.

Az első körben 1,2 millió jegyet adtak el a szervezők a jelentkezők között, ekkor még csak a házigazda válogatott csoportmérkőzéseinek helyszíne és dátuma volt ismert.

A legolcsóbb belépők 30 euróba (11 400 forint), a legdrágábbak 1000 euróba (380 ezer forint) kerülnek.

A 24 csapatos Eb-t június 14. és július 14. között rendezik Németország tíz városában.