Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában a Szoboszlai Dominiket foglalkoztató, listavezető Liverpool a Nottingham Forest vendégeként lép pályára a City Groundon. A találkozó előtt biztossá vált, hogy a magyar válogatott csapatkapitánya egyhónapos kényszerpihenő után visszatérhet a Liverpool csapatába.

Szoboszlai sérülése

A 23 éves középpályás a combsérülése miatt január 31-én lépett pályára legutóbb a Liverpoolban, saját bevallása szerint pedig már a Chelsea elleni Ligakupa-döntőben is pályára tudott volna lépni. 

Szoboszlai a legutóbbi meccsén gólt fejelt a Chelsea elleni rangadón
Fotó: AFP

"Nem viselem jól, utálok nem játszani. 

Sokat veszekedtem az orvosokkal. Azt érzem, tudnék játszani, a diagnózis viszont nem ezt mutatja. Elhiszem, hogy jobban tudják, de az érzés mégis ez. Klopp rendszeresen érdeklődik, kérdezte, hogy vagyok, mikor nem is találkozunk, mert a csapattól eltérően járok esetleg edzeni

 - mondta a meccs előtt a Match4 tv-csatorna stábjának Szoboszlai, aki hangsúlyozta, hogy vállalta volna a rizikót is a pályára lépéssel az első trófeája megnyerése miatt.

Szoboszlai visszatérése

Jürgen Klopp pénteken megtartotta a szokásos, mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját, és remek hírekkel szolgált a magyar válogatott középpályással kapcsolatban. 

Darwin és Szoboszlai tegnap már a csapattal edzettek, meglátjuk, hogyan reagálnak a terhelésre

 - válaszolta Jürgen Klopp a magyar játékost is érintő kérdésre.

Szoboszlai a keretben

Egy órával a Nottingham Forest elleni találkozó előtt kijött a Liverpool kezdőcsapatba, amelybe Szoboszlai érthetően nem került be, azonban ott van a kispadon, így minden esélye megvan rá, hogy pályára lépjen a Premier League 27. fordulójában.