Vágólapra másolva!
A vezetőedzőt, Dejan Stankovicsot nélkülöző Ferencváros 3-2-re győzött a Zalaegerszeg vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójának második vasárnapi mérkőzésén. Az FTC-ben az első gólját szerző Kenan Kodro mellett a szerb edzőt helyettesítő Leandro is értékelt.

A zöld-fehérek szerb mestere Milánóba utazott, mert a fiát ott ápolják kórházban, de csapata távollétében is folytatta remek sorozatát, ugyanis a címvédő immár 12 kör óta veretlen az élvonalban. 

Kenan Kodro, Ferencváros
Kenan Kodro első gólját szerezte a Ferencvárosban
Fotó: fradi.hu

A Ferencváros sikerével újabb nagy lépést tett sorozatban hatodik és összességében 35. bajnoki címe felé, mert a második Paks szombati veresége után most 14 pontra növelte az előnyét.

Kenan Kordo: Mind Dejannal vagyunk!

A lefújás után a Ferencvárosban az első bajnoki gólját szerző Kenan Kodro értékelt a FradiMédiának, aki többek között elmondta, hogy 

a játékosok is Sztankovics mellett állnak.

Dejan Sztankovics távollétében a Fradi pályedzője, Leandro de Almeida állt a sajtó munkatársainak rendelkezésére a meccs után.

"Izgalmasra sikeredett a vége, de az első félidőben jól kezdtünk, kontrolláltuk a mérkőzést. A játékrész hajrájában is volt egy-két hibánk, ezeket a szünetben megbeszéltük. A második félidő első 15-20 percében nem volt gond, de a végére elfáradtunk, és két góllal büntetett az ellenfél. A csapat erejét azonban mutatja, hogy innen is vissza tudtunk jönni. A cserék ezúttal nem tudtak lendületet hozni, megzavarodtunk a középpályán, de Pászka beállása már új erőt adott. Ugyanakkor két csere hozta össze a gólt, és 

ha még nem is volt a legjobb a minőség, az alázat és az akarat meghozta a sikert. Mindképpen szerettünk volna nyerni, és a hazai szurkolók előtt elhódítani a bajnoki címet, amit a Kisvárda ellen meg is tehetünk."

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.