Vágólapra másolva!
A labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjében a Nyíregyháza 2-1-re nyert a Kecskemét ellen, így története során először továbbjutott a legjobb négy közé.

A Magyar Kupa negyeddöntőjében Balmazújvároson fogadta az NB II-őt vezető Nyíregyháza az előző szezon meglepetéscsapatát, a Kecskemétet. Az első félóra kiegyenlített játékot hozott, de nagy helyezeet nem igazán láthattak a szurkolók. 

A 42. percben aztán egy öngóllal szerzett vezetést a Kecskemét, Májer beadása után a felszabadítani igyekvő Sigér 12 méterről a saját kapujába fejelte a labdát.

A szünet előtt azonban kiegyenlített a Nyíregyháza, a 44. percben Géresi középre lőtt labdáját a csapatkapitány Gengeliczki 7 méterről a jobb alsó sarokba passzolta.

Jobban kezdte a második félidőt az NB II éllovasa, amely a 69. percben meg is fordította a meccset. Kovácsréti indította nagyszerűen Novákot, aki lerázta a védőjét, kicselezte a kapust, majd 5 méterről a kapu bal oldalába helyezett. 

A folytatásban újabb gól már nem esett, a Kecskemét meglepetésre kiesett, a másodosztályban menetelő Nyíregyháza pedig fennállása során először ott van a legjobb négy között a Magyar Kupában.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.