Vágólapra másolva!
Mint ismert, múlt héten videóüzenetben tudatta a Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics, hogy nem lehet ott a Fradi kispadján a ZTE elleni 3-2-re megnyert meccsen, mert a fia mellett kell lennie. A Fradi ma arról számolt be, hogy a szerb edző visszatért a csapathoz, így leülhet majd a szombati, Kisvárda elleni bajnokin a kispadra, amelyen akár bajnoki címet is ünnepelhet majd a játékosokkal.

Dejan Sztankovics a múlt heti, a Zalaegerszeg ellen 3-2-re megnyert találkozón nem volt ott, mivel Milánóba utazott a kórházban ápolt fiához. A szerb edző akkor arról beszélt, hogy a fia kórházba került, és fontos meccset kell megvívnia.

Ferencvárosi TC - Olimpiakosz Pireusz, FTC, Fradi, Ferencváros, FradiOlimpiakosz, rájátszás a nyolcaddöntőért, UEFA Európa Konferencia Liga, Groupama Aréna, Budapest, 2024.02.22.
Dejan Sztankovics visszatért
Fotó: Ladóczki Balázs - Origo / Ladóczki Balázs - Origo

„Milánóban vagyok a fiammal, ő ugyanis kórházba került három nappal ezelőtt.. Rendkívül fontos meccset kell megvívnia, együtt kell megvívnunk. Remélem, a következő három-négy napban megkapjuk a vizsgálati eredményeket és megkezdheti a rehabilitációt. Ebben a helyzetben a család az első” - mondta a Fradi közösségi oldalán múlt szombaton Sztankovics.

Dejan Sztankovics visszatért a Fradihoz

Csütörtökön már arról számolt be a Fradi, hogy 

a szerb edző visszatért a csapathoz, így ott lehet szombati Kisvárda elleni mérkőzésen, 

amelyen a fővárosi klub bebiztosíthatja a bajnoki címet. Ehhez "csak" egy győzelemre van szüksége az FTC-nek.

Dejan Sztankovics visszatérésnek a Ferencváros elnöke, Kubatov Gábor is nagyon örült:

"Jó, hogy újra köztünk vagy!" - írta Kubatov a bejegyzés mellé.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.