Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójának záró mérkőzésén a címvédő Ferencváros 3-0-ra nyert az utolsó helyen álló Mezőkövesd otthonában, ezzel a Fradi tovább növelte előnyét a tabella élén. A találkozó után Dejan Sztankovics, a Fradi edzője elmondta, miben rejlik csapata sikerének titka.

Ha boksz mérkőzéshez nem is lehet hasonlítani a találkozót, de voltak hasonló részei a mérkőzésnek. Az első harminc perc sajnos nem úgy alakult, ahogy szerettük volna. A Mezőkövesd jól védekezett, nehezen tudtuk áttörni a védelmét. Nagyon jó kontratámadásokat is vezetett ellenfelünk. Könnyelmű megoldásaink voltak

 – idézi a Ferencváros honlapja a szerb szakembert, aki ezt követően már elégedettebb volt csapata játékával.

STANKOVIC, Dejan
Dejan Sztankovics csapata óriási lépést tett a bajnoki cím felé
Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

„A vezetés megszerzése után, főként a második félidőben már azt a játékot kaptam a fiúktól, amit előzetesen is látni szerettem volna. Ezután már harapósan futballoztunk, folyamatosan nyomás alá helyeztük az ellenfelünket, megfelelőek voltak a passzaink és a beadásaink. 

A siker kulcsa a téli szünetben elvégzett kemény munkánk, a csapatszellemünk, illetve a koncentrációnk is kiemelendő. Gratulálok a játékosaimnak és a szakmai stábnak! A téli szünet előtt volt egy rossz periódusunk, január óta nagyon sok vér és veríték kellett ahhoz, hogy így visszajöjjünk, és ebben a formában futballozunk. Úgy gondolom, hogy nagyon kevés beszéd és még több munka a sikerünk oka

 – fogalmazott Dejan Sztankovics, akinek az együttese legközelebb szerdán lép pályára a Diósgyőr otthonában sorra kerülő Magyar Kupa negyeddöntőben. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.