Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-bajnokság 30. fordulójában a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool 2-1-re legyőzte a Brighton csapatát az Anfielden, ezzel Jürgen Klopp együttese a tabella élére állt. A találkozó után a német szakember dicsérte játékosait a remek győzelem után, Szoboszlai Dominiket pedig név szerint is kiemelte.

„Az első sornak keményen kellett dolgoznia, türelmesnek kellett lenniük a megfelelő pillanatban. Endó Vataru és Alexis Mac Allister a megfelelő területeket fedték le, 

Szoboszlai Dominik pedig a meglepetésember volt, az üldöző, a káoszteremtő, és ez szerintem nagyon jól működött

 – méltatta Jürgen Klopp a magyar válogatott középpályást, akit a 94. percben cserélt csak le időhúzó szándékkal. 

SZOBOSZLAI Dominik
Szoboszlai a Liverpool egyik legjobbja volt a Brighton ellen
Fotó: MTI/EPA/Adam Vaughan

A Premier League-ben a Liverpool, az Arsenal és a címvédő Manchester City harcol a bajnoki címért, így a játékosokon óriási a nyomást. Kloppot azonban meglepte, hogy a játékosai milyen jól kezelik ezt a helyzetet. 

Azt hittem, hogy egy kicsit idegesebbek leszünk, de a fiúk nagyon nyugodtak voltak, és ez nagyon tetszett. 

A Brightonnak voltak remek momentumai, ez mindig így van, és nem lehet őket teljesen megfojtani. De sikerült győznünk, és azt hiszem, megérdemelten nyertük meg a meccset” – tette hozzá a német szakember, aki pályafutása 300. győzelmét aratta a Liverpool kispadján. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.