Vágólapra másolva!
Nincs könnyű helyzetben Gazdag Dániel, aki a Koszovó elleni meccs után komoly, személyre szabott kritikát kapott a szövetségi kapitánytól, Marco Rossitól. Ami azért volt furcsa, mert Rossi kifelé korábban nem fogalmazott meg ilyen, személyre szóló kritikát. Tényleg az a baj, hogy Gazdag Amerikában játszik?

A műsorban sok minden másról is szó esik. Az első részben a Liverpool helyzetét elemeztük, már csak azért is, mert Szoboszlai Dominik a hét végén azt mondta, hogy a saját kezükben van a sorsuk, azaz, ha nem hibáz, ők lesznek a bajnokok a Premier League-ben. 

Szoboszlai Dominik úgy érzi, bajnok lehet a Liverpool
Fotó: AFP

Mit ér a focivilágban az amerikai bajnokság?

Ezek után tértünk át az amerikai bajnokság elemzésére, már csak azért is, mert a magyar labdarúgó-válogatott két játékosa is abban a ligában játszik. A megfogalmazás nem a legpontosabb. Sallói Dániel már leszámolt azzal, hogy tagja lehet a magyar válogatott keretének, Gazdag Dániel viszont még tagja a csapatnak. Ám a Koszovó elleni felkészülési mérkőzés után Marco Rossi komoly krtikával illette őt. Mindez azért volt furcsa, mert Rossi korábban ilyen - névre szóló kritikát - nem fogalmazott meg a játékosokkal szemben.

Mi állhat a konfliktus hátterében?

Felmerült az is, hogy emögött valami más húzódhat meg, esetleg egy olyan öltözői konfliktus, amely nem került nyilvánosságra. Gazdag Dániel részese volt a Budapest Honvéd 2017-es bajnoki címének, akkor Marco Rossi ült a kispadon a kispesti csapatnál. Hogy ennek van-e köze a most kialakult helyzethez, azt nem lehet tudni.

A videót itt tudja megtekinteni:

A teljes beszélgetést itt tudja meghallgatni: