Vágólapra másolva!
A spanyol labdarúgó-bajnokság 32. fordulójának rangadóján a Real Madrid hazai pályán, fordulatos meccsen nyert 3-2-re a Barcelona ellen. A találkozó után a katalánok edzője, Xavi a játékvezetést kritizálta.

A katalán csapat egy hét alatt vesztette el a szezon két legfontosabb meccsét, ugyanis előbb kedden a Paris Saint-Germain elleni vereséggel kiesett a Bajnokok Ligájából, majd vasárnap az El Clásico elvesztésével a Real Madrid már 11 ponttal vezet előtte a La Liga élén. A Barcelona edzője, Xavi Hernández azonban azután, hogy a BL-negyeddöntő után Kovács István játékvezetőt szidta, ezúttal is a bírókat hibáztatta.

Xavi, Barcelona, Real Madrid, Carlo Ancelotti
Xavi a játékosaival elégedett volt, a játékvezetéssel kevésbé
Fotó: JAVIER SORIANO / AFP

Xavi a bírókat és a rendszert kritizálta

A kritika középpontjában ezúttal a gólvonal-technológia hiánya állt, ugyanis a 28. percben Lamine Yamal lövése után csak videózásra kerülhetett sor, Cesar Soto Grado játékvezető pedig két perc szünet után úgy döntött, hogy a labda nem volt bent teljes terjedelmével. 

„Nagyon csalódott vagyok. 

Azt akarjuk, hogy ezt tartsák a világ legjobb bajnokságának... Mindenki látta, hogy bent volt a labda" 

vélte Xavi, aki igazságtalannak tartja a történteket.

A Barcelona edzője a találkozó előtt arról beszélt, bárcsak észrevétlen maradna és jól vezetne a játékvezető, ám utólag elmondta, egyik sem teljesült. Mint elmondta, a Real számára szerinte hibásan megadott büntető is a katalánokat sújtotta, akik pedig – úgy érzi, – megérdemelték volna a győzelmet.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek