Élő közvetítés
Belgium
ÉLŐ
Szlovákia
Vágólapra másolva!
A vármegyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság Kelet csoportjában a Madocsa SE 9-1-re nyert az Öcsény SK otthonában, sikerével pedig matematikailag is bebiztosította első helyét, így a vezetőedző Böde Dániel három éremmel zárta a szezont.

Semmit nem bízott a véletlenre a listavezető Madocsa, amely a sereghajtó őcsényiek otthonában nyert magabiztosan 9-1-re, ezzel két fordulóval a bajnokság vége előtt bebiztosította aranyérmét. A vendégek edzője, az NB I-ben futballozó Böde Dániel így három éremmel zárta a 2023/2024-es szezont, hiszen a Paksi FC-vel előbb elhódította a Mol Magyar Kupát, majd az OTP Bank Ligában végzett a második helyen az atomvárosiakkal. 

Böde Dániel a Madocsa csapatával is nyert egy aranyérmet
Fotó: teol.hu

A Madocsa SE, amelynél csereként pályára lépett és gólt is szerzett Varga László, a Paksi FC masszőrje, hét év után ünnepelhetett bajnoki címet, a 2016/2017-es szezonban még a megyei másodosztály Keleti csoportját nyerte meg a gárda.

A találkozón egyébként Böde Dániel testvére, a 41 éves Böde István is betalált, aki tavaly novemberben pont az Őcsény elleni 9-0-ra megnyert hazai bajnokin lőtte be 700. gólját a madocsai csapat színeiben. 

Igazából a nagy vágyam, hogy egyszer együtt focizhassak az öcsémmel, Danival, nagy kérdés, hogy nyáron hosszabbít-e a Paksi FC-vel. Ha nem marad az atomvárosiaknál és hazatér Madocsára, akkor közösen lehúzunk egy évet és utána szögre akasztom a csukát.

 Ha marad, akkor pedig egyedül húzom le, és eljárok szurkolni neki az NB I-es bajnokikra. Ahogy elnézem, még benne is lehet egy-két év a legmagasabb osztályban” – mondta még tavaly novemberben Böde Dániel testvére a teol.hu-nak.

Mol Magyar Kupa, Puskás Aréna, Paksi FC, Ferencvárosi TC, döntő, 2024. 05. 15.
Böde és a Paks a Magyar Kupa-győzelemmel történelmet írt
Fotó: Fotó: Polyák Attila - Origo

Az már idén áprilisban eldőlt, hogy Böde Istvánnak még várnia kell a testvérére, ugyanis Böde Dániel tavasszal újabb egy évre hosszabbított a Paks csapatával, így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Mindent egy helyen az Eb-ről