Következő mérkőzések
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia
Vágólapra másolva!
A klubhoz közel álló információk szerint az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United az FA Kupa-döntő végeredményétől függetlenül meneszti Erik ten Hag vezetőedzőt.

A The Guardiannek egy klubhoz közeli forrás azt mondta, hogy Erik ten Hagot még az FA Kupa megnyerése sem menti meg attól, hogy távoznia kelljen a Premier League nyolcadik helyén végző Manchester United vezetőedzői posztjáról. Szombaton délután a United a Manchester City ellen mérkőzik meg az angol kupadöntőben, és amennyiben Pep Guardiola együttese nyeri meg a trófeát, úgy szégyenszemre a Manchester United lemarad a nemzetközi kupaindulásról.

Erik ten Hag, Manchester United
Erik ten Hag állását a Manchester United FA Kupa-sikere sem menti meg?
Fotó: Oli SCARFF / AFP

Erik ten Hag az FA Kupa-döntő eredményétől függetlenül távozik a Manchester Unitedtől?

Erik ten Hag 2022 júliusában érkezett a Vörös Ördögökhöz, és az előző szezonban megnyerte az angol Ligakupát, ebben a szezonban viszont utolsóként végzett a csoportjában a Bajnokok Ligájában, a Ligakupában is elvérzett, és a bajnokságban is borzalmasan szerepelt: 1990 óta a legrosszabb bajnoki helyezését érte el.

A holland Ten Hagnak 2025 nyaráig szól a szerződése, de a 113 meccsen csupán 1,91-es pontátlagot ért el, így a statisztikák szerint a United történetének egyik legrosszabb edzőjének tartják.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Mindent egy helyen az Eb-ről