Élő közvetítés
Belgium
ÉLŐ
Szlovákia
Vágólapra másolva!
Az olasz labdarúgó-bajnokság 38., utolsó fordulójának vasárnapi játéknapján eldőlt, hogy drámai végjáték után harmadikként a Frosinone búcsúzott a Serie A-tól. A kieső csapat edzője, Eusebio Di Francesco nem is bírt az érzelmeivel, a lefújást követően a pályán szélén zokogott, ahol az Udinese edzője, az egykori aranylabdás focista, Fabio Cannavaro vigasztalta.

Harmadikként a Frosinone búcsúzott a Serie A-tól, miután egygólos vereséget szenvedett a vendég Udinesétől, közben pedig a forduló előtt még kieső helyen álló Empoli a 93. percben szerzett góllal 2-1-re legyőzte otthon az AS Romát, így kiharcolta a bentmaradást. 

Eusebio Di Francesco
Meg kellett vigasztalni a zokogó Eusebio Di Francescót
Fotó: Reddit

Ami az egyik oldalon hatalmas öröm, az a másik oldalon legalább ugyanekkora bánat.

A pályán zokogott Eusebio Di Francesco

A Frosinone edzőjének, Eusebio Di Francescónak nem lehetett könnyű feldolgozni, hogy a csapata az egyik csatát elvesztette az Udinese ellen a kiesés elkerüléséért folytatott harcban - már egy döntetlen is bennmaradást ért volna a közvetlen rivális ellen -, majd amikor úgy tűnt, a vereség ellenére is sikerült kiharcolni a bennmaradást, az Empoli a 93. percben megnyerte a Roma elleni meccset 

a szenegáli M'Baye Niang góljával, így az Udinese és az Empoli bennmaradt, míg a Frosinone búcsúzott a Serie A-tól a már korábban ismert Sassuolo és Salernitana mellett.

Eusebio Di Francesco pedig nem is rejtette véka alá a csalódottságát

a kamerák kereszttüzében kezdett el zokogni, miután megtudta, hogy a csapata kiesett. Az ellenfél edzője, a korábbi aranylabdás, 136-szoros olasz válogatott legenda, Fabio Cannavaro meg is sajnálta a kollégáját és megölelve próbálta őt vígasztalni.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Mindent egy helyen az Eb-ről