Következő mérkőzések
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia
Vágólapra másolva!
A bajnok Real Madrid hazai környezetben gól nélküli döntetlent játszott a Betisszel a spanyol labdarúgó La Liga utolsó, 38. fordulójának szombati játéknapján. Carlo Ancelotti együttesére még egy meccs vár az idényben, egy hét múlva a londoni Wembley Stadionban a Borussia Dortmunddal játszik a Bajnokok Ligája döntőjében. Hazai pályán viszont utoljára lépett pályára a klub német legendája, Toni Kroos, akitől hosszú percekig búcsúztak a szurkolók a lefújást követően.

Mint ismert, a Real Madrid ötszörös Bajnokok Ligája-győztes német focistája nemrég bejelentette, hogy a nyári Európa-bajnokság után visszavonul. 

Real Madrid v Real Betis - La Liga, Toni Kroos
Toni Kroos utoljára lépett pályára a Santiago Bernabéuban 
Fotó: Anadolu via AFP / Anadolu via AFP/2024 Anadolu

Kroos a nemzetközi labdarúgás egyik legnagyobb legendájaként vonul be a Real Madrid történetébe. Toni Kroos 2014-ben igazolt a Real Madridhoz, majd kulcsszerepet játszott a klub 122 éves történetének egyik legsikeresebb időszakában.

Könnyes búcsút vettek Toni Kroostól

"Ahogy mindig is mondtam: A Real Madrid lesz az utolsó klubom, és az is lett. Boldog és büszke vagyok, hogy fejben megtaláltam a megfelelő időpontot a döntésemhez, és hogy saját magam választhattam. 

Mindig is az volt az ambícióm, hogy a pályafutásomat a csúcson fejezzem be”

 - mondta korábban a visszavonulásával kapcsolatban Toni Kroos, aki a Dortmund ellen saját maga hatodik, a Real Madrid fennállásának 15. Bajnokok Ligája-trófeáját nyerheti meg.

A válogatottal világbajnok Kroos 2014-ben igazolt a Real Madridhoz, ahol további négy BL-t - korábban a Bayernnel is felért a csúcsra -, öt klubvilágbajnokságot, négy spanyol bajnoki címet és egy Király Kupát nyert.

Ezek után nem is annyira meglepő, hogy az utolsó, Santiago Bernabéuban lejátszott meccsén hosszú percekig felállva tapsolva búcsúzott tőle a Real Madrid közönsége, na meg persze a csapattársak is, akik a levegőbe dobálták a középpályást. 

A német játékos mellett tetmészetesen ott volt ezekben a megható pillanatokban a családja, a gyermekei és a felesége is. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről