Vágólapra másolva!
Szoboszlai Dominik, a Liverpool középpályása vendégeskedett a Carlsberg Inked című, tetoválásokkal foglalkozó sorozat legutóbbi epizódjában. A magyar válogatott csapatkapitánya elmondta, hogy hűségesküt tett az angol csapatnak, és arról is beszélt, hogy hamarosan magára varrathat egy liverpoolos tetoválást is.

Jöhet a trófea és az új tetoválás

A Carlsberg Inked sorozat második részében Szoboszlai Dominik volt a vendég, aki beavatta a nézőket a tetoválásai rejtelmeibe. A 23 éves középpályás az RB Leipzig csapatával kétszer is megnyerte a Német Kupát, most pedig azt fontolgatja, hogy ezt valamilyen formában megörökíti a testén egy tetoválás formájában.

Szoboszlai Dominik rajong a tetoválásokért Forrás: liverpoolfc.com

Szoboszlait nyáron igazolta le a Liverpool 70 millió euróért. A magyar középpályás még csak fél éve tagja a vörösök csapatának, de máris hűségesküt tett a klubnak, és elmondta, hogy hamarosan akár liverpoolos tetoválás is díszítheti majd a testét.

"Egy trófea, ez a lényeg"

– idézi a Liverpool honlapja Szoboszlait, akit arról kérdeztek, hogy milyen tetoválást szeretne csináltatni, amely a klubhoz kötődését jelképezi.

Hat hónapja vagyok itt, sokáig akarok itt lenni és sok mindent elérni, amíg nem teszek valamit, ami örökre szól" – mondta Szoboszlai, aki hangsúlyozta, hogy annyi trófeát szeretne nyerni a Liverpool csapatával, amennyit lehetséges.

„Jelen pillanatban a szezon közepénél járunk, de vezetjük a bajnokságot, és a végén is az élen akarunk lenni."

Szoboszlai gyorsan beilleszkedett a világ egyik legjobb csapatába Forrás: AFP/Darren Staples

Szoboszlai Dominik az idei szezonban eddig 26 meccset játszott, ezeken négy gólt lőtt, mellette három gólpasszt is kiosztott, a szurkolók pedig odavannak a játékáért.

„Ez a világ egyik legnagyobb klubja. Az emberek, ahogyan szeretik a klubot, az elképesztő, mindig támogatnak minket.

Vannak napok, amikor nem tudunk száz százalékot nyújtani, de olyan is előfordul, hogy azt nyújtjuk, de mégsem elég a győzelemhez. A szurkolók azonban mindig mögöttünk vannak,

élvezik a meccseket, én pedig boldog vagyok, hogy ilyen szurkolóink vannak" – folytatta Szoboszlai, akinek a tetoválásai nagy része a bal karján találhatóak.

A családja minding mellette van, ha baj van

Szoboszlai elmondta, hogy az első tetoválását 15 évesen csináltatta, amihez az is kellett, hogy megnyerjen egy fogadást az édesapja ellen.

Nem voltak bennem kérdőjelek, biztos voltam benne, hogy szeretnék tetoválást, azóta sem jutott eszembe, hogy bárcsak ne csináltattam volna meg valamelyiket. És remélhetőleg még több is lesz majd."

Szoboszlai Zsolt mindenben verseng a fiával Fotó: Szabó Gábor - Origo

Szoboszlai testén díszeleg egy idézet, amelyet a Liverpool ikonja, Steven Gerrard ihletett, valamint olyan motivációs mondatok, mint a "soha ne add fel" és a "nagy dolgokhoz idő kell".

Ezek mellett ott vannak szülei születési dátumai és egy óra dizájn, amely a húga születésnapját jelképezi.

„Apukámnak is van néhány, anyukámnak is. Anyukámnak vannak kisebbek: például az én nevem és a testvérem neve. A család mindig ott van, nem számít, hogyan alakulnak a dolgok, mindig ott lesznek.

Valószínűleg több olyan ember van, akiben megbízol, vagy akiről elhiszed, hogy ott lesz melletted a rossz időkben meg a jó időkben is, de három ember biztosan. A húgom hétéves, tehát még nagyon fiatal, de valószínűleg, ha valami gondom lesz, ő is mellettem lesz, még ha nem is tud segíteni.

És az anyukám és az apukám. És persze vannak más családtagjaid is, vagy olyanok, akikben száz százalékig megbízhatsz. De az egyetlen, akiben igazán megbízom, az anyukám és apukám." - mondta Szoboszlai Dominik, aki jelenleg sérüléssel bajlódik, azonban Jürgen Klopp, a Liverpool edzője a napokban megerősítette, hogy közel a magyar focista visszatérése; így könnyel lehet, hogy a Fulham elleni január 24-én esedékes Ligakupa-elődöntő visszavágóján már ott lehet a pályán.