Vágólapra másolva!
A portugál sztár még a vb-döntőben gusztustalankodó argentin kapuson is fényévekkel túltett, amikor az Al Sabab elleni bajnoki végén a lelátóról Lionel Messi nevét kezdték neki skandálni.

A szaúdi profi liga 21. fordulójában Cristiano Ronaldo csapata, az Al Nasszr Rijád az Al Sabab vendége volt, és ahhoz képest, hogy a forduló előtt a tabellán 9 hely és 25 pont volt előbbi csapat előnye, igencsak megizzadtak a fővárosiak. Pedig Ronaldo büntetőjével már a 21. percben vezettek, de a hazaiak ekkor és Anderson Talisca gólja után is egyenlíteni tudtak, így az Al Nasszr végül csak brazil sztárja 86. percben lőtt második góljával tudott 3-2-re nyerni. Az Al Sabab drukkerei tudták, mivel lehet a legjobban feldühíteni a győztes csapat sztárját, Ronaldót, akinek a lefújás után nagy riválisa, Lionel Messi nevét kezdték el skandálni. Ronaldo erre teljesen elvesztette a fejét, és olyat csinált, ami után még a vb-döntőben gusztustalankodó argentin kapus, Emiliano Martínez is elszégyellné magát...

Ronaldót nem először borítják ki Messi nevének skandálásával a szaúdi drukkerek: február elején az Al Hilal elleni meccsen is az argentin nevével heccelték, és akkor sem tudta kezelni a helyzetet.

Kapcsolódó cikkek: