Következő mérkőzések
Szlovénia
15:002024. június 20.
Szerbia
Dánia
18:002024. június 20.
Anglia
Vágólapra másolva!
A Liverpool hiába nyert 1-0-ra Bergamóban az Atalanta vendégeként csütörtök este, Jürgen Klopp csapata 3-1-es összesítéssel kiesett az Európa-ligából, így Klopp újabb európai kupadöntő nélkül búcsúzik a csapattól. A német menedzser máris új célokat talált a csapata számára.

Mohamed Szalah percek alatt ledolgozott egy gólt a hátrányból, de a Liverpool nem tudott élni a kínálkozó lehetőséggel. Szoboszlai Dominik kezdő volt a meccsen, a 66. percben cserélte le Klopp.

Jürgen Klopp nem olt túlságosan szomorú
Fotó: Isabella BONOTTO / AFP

„Vegyesek az érzéseim, kiestünk, de boldog vagyok, mert tetszett, amit láttam, különösen a meccs elején. Ezt a párharcot nem itt veszítettük el, hanem hazai pályán. Egy célunk maradt, amiért küzdhetünk, egy sorozatban állunk még, ezért most teljes erőbedobással a bajnoki címre kell fókuszálnunk, mostantól ezt fogjuk tenni. Nyertünk, ami jó dolog. Van pár napunk regenerálódni a Fulham ellen” – mondta Klopp az Atalanta elleni meccs után

A sajtótájékoztatón Klopp külön kiemelte Trent Alexander-Arnoldot, aki február óta először volt kezdő és 72 percet kapott.

„Komoly nehézségeink voltak, de tetszett a fiúk hozzáállása” – mondta Kopp, aki szerint, ha Alexander-Arnold fittebb lett volna, még több gondot okozhattak volna az olaszoknak, de így is nagy dolog volt, hogy egyáltalán játszhatott.

„Szerettünk volna kupadöntőt játszani, eljutni Dublinba, de ez most nem jött össze” – mondta Klopp.

A csapat kapitánya, Virgil van Dijk szerint nincs idő sajnálkozni, mert vasárnap már bajnoki vár rájuk.

„Csalódottak vagyunk, mert kiestünk, nagyon meg akartuk nyerni. Rossz érzéseink vannak, de fel kell állnunk. Sok rossz dolog van már mögöttünk, így most össze kell tartanunk, mindenkire szükség van, hogy egy komoly erőbedobással tudjuk befejezni a bajnokságot” – mondta a holland.

 

Hirdetés: ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.
 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről