Következő mérkőzések
Szlovénia
15:002024. június 20.
Szerbia
Dánia
18:002024. június 20.
Anglia
Vágólapra másolva!
Máris visszautasíthatatlan ajánlatokat kapott az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpool nyáron távozó edzője, Jürgen Klopp. Mint kiderült, hiába akart, nem fog pihenni a következő évben sem a német tréner.

Mint ismert, Jürgen Klopp az érvényes szerződése dacára nyáron egy év pihenőre vonul. 

Jürgen Klopp jövőre sem fog pihenni
Fotó: AFP

A kilenc éve az Anfield Roadon dolgozó német edző a minap már azt is elárulta, mit tervez felnőtt élete első gondtalan, kikapcsolódásra és feltöltődésre szánt évében. Megannyi klub és válogatott kispadját már fölajánlották neki (persze hiába), de most olyanok jelentkeztek be nála, akiket aligha utasít vissza - írja a Metropol.

Főzni és táncolni is megtanul Jürgen Klopp

„Van pár dolog, amiket Ulla már mondott nekem: 

meg kell tanulnom főzni és eljárni egy tánctanfolyamra”

 – mondta Klopp arról, hogy 2005-ben nőül vett második felesége, Ulla Sandrock részben máris beosztotta a hirtelen megsokasodó szabadidejét. Szoboszlaiék  trénere elismerte, tényleg illene már megtanulnia főzni, hogy „legalább egy reggelit vagy ilyesmit” össze tudjon ütni.

Hazájából máris visszautasíthatatlannak tűnő ajánlatokat kapott a fenti tervei – pontosabban: a felesége tervei – kapcsán.

"Mallorcán tartanék neki tánckurzust" – üzente a mallorcai luxusnyaralójába készülő Kloppnak az egyik német kereskedelmi tévé táncshow-jának zsűritagja, Joachim Llambi.

„Szerintem minden adottsága megvan ahhoz, hogy igazán jó táncos legyen. Jó formában van, némely meccsen majdnem annyit mozog az oldalvonal mellett, mint a játékosai. 

Megvan benne a szükséges tűz és ritmus, amik a legfontosabbak ahhoz, hogy jól megtáncoltassa a feleségét. Azt javaslom, kezdjünk discofoxszal! Azzal szinte minden dal hallatán föltalálná magát” – mondta a táncművész.

A fakanállal sem akármilyen „magántanár” segítségére számíthat Klopp.

„Még ha Jürgen Klopp nem is a megfelelő csapatnál töltött el sikeres időszakot, de azért jó arc, és mi, férfiak tartsunk össze a tűzhelynél!” – nyilatkozta a televíziós főzőműsorokból ismert Frank Rosin, aki Klopp hajdani csapatának, a Dortmundnak az ősi ellenfeléért, a Schalkéért rajong.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről